Τετάρτη, Μαΐου 30, 2007

Η "Μοίρα" και τα βιβλιοπωλεία

Γυρίζοντας από το τριήμερο, βρήκα ένα σκασμό μέιλ να με περιμένουν (στο χωριό δεν τα ανοίγω, καθότι η σύνδεση είναι dial up, το δε λάπτοπ της πλάκας και μπορεί να εκραγεί...), αρκετά από τα οποία με ενημέρωναν ότι το τελευταίο μου βιβλίο ("Με Λένε Μοίρα") ήταν άφαντο από πολλά κεντρικά βιβλιοπωλεία.
Στην αρχή το χάρηκα, ελπίζοντας -ο αφελής...- ότι ήδη η πρώτη φουρνιά εξαντλήθηκε. Σύντομα βέβαια προσγειώθηκα, μια και διαπίστωσα το αυτονόητο: ναι μεν έχουν γίνει οι παραγγελίες, αλλά στα περισσότερα βιβλιοπωλεία το βιβλίο δεν έχει φτάσει ακόμα. Για παράδειγμα, υπάρχει στον Ελευθερουδάκη, αλλά δεν έχει πάει ακόμα στον Παπασωτηρίου και στον Ιανό.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους (γνωστούς και άγνωστους) που έσπευσαν να προμηθετούν το βιβλίο -και... έμειναν με την όρεξη. Απ' ό,τι με διαβεβαίωσαν, πάντως, από τον εκδοτικό οίκο, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο η "Μοίρα" θα είναι κανονικά σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Θα ανεβάσω εγκαίρως και σχετικό ποστ.

ΥΓ: Για πρώτη φορά εδώ και δέκα μήνες που μπλογκάρω, απενεργοποίησα τα σχόλια, μια και το συγκεκριμένο ποστ είναι απλώς ενημερωτικό και δεν χρήζει σχολίου. Ευχαριστώ και πάλι! :)


(Θα με βρείτε και εδώ: http://www.fasoulasonline.com/)