Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2006

Σα βγεις στον πηγαιμό για Σαντορίνη... (Μύκονο, μήπως;)


Λοιπόν, μία και καμία....
Ώρα να την κάνουμε σιγά σιγά. Όχι για τα κλασικά τριήμερα, για κανονικές διακοπές. Μηνιαίες. Κα επειδή αν ανακατέψεις εξοχή, θάλασσα, χταποδάκι στα κάρβουνα και κάνα δυο παγωμένες βαρελίσιες το μείγμα που βγαίνει λέγεται οίστρος, το λάπτοπ θα το πάρω μαζί. Αλλά αυστηρά για συγγραφικούς λόγους
Αυστηρά; Ε, εντάξει, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα… Όχι, το μπλογκ δεν πρόκειται ν’ ανανεωθεί, αλλά τα τυχόν μηνύματα δε θα μείνουν αναπάντητα. Άλλωστε το λάπτοπ μου κάνει τη χάρη και παραμένει λάπτοπ όταν δουλεύω το Word. Μόνο με το Ίντερνετ έχει πάθει μια κάποια ψύχωση και μετατρέπεται σε θερμοσυσσωρευτή ταχείας καύσεως.
Οι φετινές μου διακοπές θα είναι ξεχωριστές. Για πρώτη φορά με έχουν προσκαλέσει για προβολές - εκδηλώσεις δυο βιβλιοπωλεία (το «πρώτη φορά» ήταν περιττό -να με καλέσουν να κάνω τι μέχρι πέρσι, να ξεσκονίζω τα συλλεκτικά βιβλία;). Αυτονόητο, φυσικά, ότι αν τύχει να σας φέρει ο καλός -ελπίζω- αέρας κατά κει, είστε καλεσμένοι. Κατά πού; Κατά Σαντορίνη μεριά. Ή κατά Μύκονο. Στη Μύκονο θα είμαι στον Ελευθερουδάκη (κατά το σούρουπο, στις 11 και 12 Αυγούστου) και στα Φηρά της Σαντορίνης στο βιβλιοπωλείο του Νομικού (13 ως 15 Αυγούστου, μετά τις βουτιές).
Εισιτήρια στην είσοδο ΔΕΝ θα σας ζητήσουν, εισιτήρια πλοίου (πόσο δε αεροπλάνου) ΔΕΝ καλύπτονται. Κάνα ουζάκι… παίζεται!

Καλές βουτιές, τα λέμε!